Vállalatunk rövid története

Az ÉLPAK Zrt. 1986-ban alakult meg, mint GMK és ebben a vállalati formában tevékenykedett 5 éven keresztül. Tevékenységi köre palackozóipari gépek karbantartására és felújítására terjedt ki. 1991-ben profilbővülés történt a cégnél, a palackozástechnikai profil mellé a vállalat új tevékenységként gyógy- és ásványvíz palackozásba és forgalmazásba kezdett. Még ugyanebben az évben, 1991-ben a fejlődés és a profilbővítés megkívánta egy új szervezeti forma felvételét, ezért a cég KFT-vé alakult át. 1997-ben az ÉLPAK ezt a szervezeti formát is kinőtte, így 1997. decemberétől mint Részvénytársaság tevékenykedik.
2000. januárjában a két fő profil szétválasztása érdekében a társaság létrehozott két önálló KFT-t. A PACKER KFT vette át a palackozástechnikai profilt, míg a MEDAQUA KFT égisze alá került a gyógy- és ásványvizek forgalmazása.
2000. novemberében a cég megvásárolta a Sástói Kempinget, amelynek üzemeltetésére 2000. decemberében megalapította a MÁTRA KEMPING KFT-t.

Telephelyeink

A vállalkozás központi telephelye Gyöngyösön az M3-as autópálya és a 3-as főútvonal között található, itt folyik a palackozóipari gépek felújítása és gyártása.

Két palackozó üzemünkben, Parádsasváron és Tiszajenőn, 3 000 p/h teljesítményű gépsorokon történik a gyógy- és ásványvizeink palackozása. Az itt lepalackozott vizeinket saját, országos kereskedelmi hálózatunk segítségével terítünk, mely a két üzem mellett az ország különböző területein: Budapesten, Pápán, Kaposváron és Tokajon található raktáráruházainkra épül.

Adatvédelmi tájékoztató